Over ons

Niet zomaar een vastgoedkantoor

Agimobel is een vastgoedkantoor waar de klant voorop staat. Dat betekent concreet dat wij advies, inspiratie en begeleiding hoog in het vaandel dragen. Dit zijn waarden die door de zaakvoerder en het ganse team professioneel uitgedragen worden. Bij Agimobel willen we (ver)kopers en (ver)huurders optimaal adviseren, inspireren en begeleiden naar een succesvolle vastgoedtransactie. We zijn een mensgericht kantoor dat op elk vlak van de relatie met zowel (ver)koper als (ver)huurder verder gaat en beter doet dan het klassieke vastgoedkantoor. Door meer te adviseren en te inspireren dan de andere vastgoedkantoren willen we de juiste klik met de klant en willen we een balans vinden tussen jobvreugde, liefde voor Knokke-Heist en rentabiliteit voor het kantoor.

Een team vastgoedadviseurs

Een vastgoedtransactie is altijd een belangrijke mijlpaal in het leven. Alleen het beste advies is dan goed genoeg. Ga daarom niet over één nacht ijs bij de keuze van een vastgoedkantoor. Bij Agimobel zit adviseren in ons DNA. Een goede vastgoedmakelaar heeft kennis, ervaring en expertise van de regio. Wel: als rasechte Knokkenaars kennen we de straten, wijken, stranden of pleinen in Knokke-Heist als geen ander.

Voor advies over de regio zit je bij ons dus aan het juiste adres. Uiteraard volgen we de nationale vastgoed wetgeving op de voet en kunnen we dit kaderen binnen de specifieke regelgeving in Knokke-Heist. Advies is één van onze drijvers, dat voel je al bij het eerste gesprek met ons. Wees dus klaar voor gerichte vragen wanneer je met ons aan tafel gaat!

Inspiratie over Knokke-heist

Je las het hierboven al: we kennen de regio als geen ander. "Maar dat zeggen alle vastgoedmakelaars toch?", horen we je nu denken. Bij Agimobel zeggen we het niet alleen, we bewijzen het ook. Hoe? Door op 3 fronten onze kennis en passie voor Knokke-Heist elke dag te delen met inwoners en tweedeverblijvers.

Op Facebook en Instagram lanceerden we KAHA!, dé inspiratiebron voor wie nieuws zoekt over 'wonen in Knokke-Heist'. Cultuurnieuws, updates van het gemeentebestuur, culinaire tips, mooie momentopnames of tips voor wandelingen en fietstochten. We bundelen het graag voor iedereen die via Facebook of Instagram de vinger aan de pols wil houden wat het leven in Knokke-Heist betreft. 

Zoek je eerder duiding over een bepaald item dat vastgoed en Knokke-Heist combineert? Dan vind je op onze website inhoudelijke artikelen voor wie diepgaander advies en inspiratie zoekt over vastgoed in onze regio.

Als inwoner of 2e verblijver in Knokke-Heist kan je alle mogelijke inspiratie gebruiken. Dat is een uitgangspunt bij Agimobel. Adviseren en inspireren zit in ons bloed, Knokke-Heist zit in ons hart. Er is geen enkel vastgoedkantoor in Knokke-Heist waar je op zo'n manier op de hoogte blijft van vastgoed- en woongerelateerd nieuws, specifiek op maat van inwoners en 2e verblijvers.

Vastgoedbegeleiding van A tot Z

Wist je dat Agimobel ook een syndicus van appartementsgebouwen is? Dat zeggen we niet zomaar, het bewijst dat we vastgoedbegeleiding onder de knie hebben. Koper, verkoper, eigenaar, huurder of verhuurder van vastgoed? We spreken jouw specifieke taal en weten als geen ander wat je behoeften zijn. Bij Agimobel varen we op duidelijke interne processen van het prille vastgoed-idee tot na de vastgoedtransactie. We zijn er op elk moment voor je met gericht advies, met inspirerende tips en met de juiste begeleiding. Wie met ons in zee gaat, die hoort van ons. We nemen je dossier stevig in handen en staan tijdens de ganse transactieperiode aan je zijde.