Hoe Agimobel uw pand verkoopt in zes stappen

Beslist u om uw eigendom van de hand te doen? Dan geeft u de verkoop graag in ervaren en betrouwbare handen. Uw Agimobel-makelaar is uw vertrouwenspersoon die actie onderneemt, problemen countert en naar verkoopkansen speurt. Maar hoe gaat het verkoopproces concreet in zijn werk? Ontdek wat uw Agimobel-makelaar voor u doet in zes stappen:

  1. Markt doorgronden

Om uw pand snel en efficiënt aan een nieuwe eigenaar te helpen, moeten we weten wat er leeft in Knokke en omgeving. Welke nieuwe panden zijn er beschikbaar? Hoe zit het met de evolutie van de verkoopprijzen? En welke locaties scoren goed – of minder goed?

Dankzij onze professionele marktkennis maken we een realistische en voordelige inschatting van de mogelijkheden die uw verkooppand biedt.

  1. Ons oor te luisteren leggen

Wilt u uw pand snel verkopen? Dan is de juiste koper aantrekken een must. Daarom investeert Agimobel in een professioneel netwerk van kandidaat-kopers, waarin we snel de ideale match voor uw vastgoed vinden. Hoe? Door écht naar hen te luisteren, hun wensen correct te interpreteren en te weten wat ze willen.

Daarbij houden we u in elke fase van het verkoopproces op de hoogte: wie bezocht uw pand, wie is geïnteresseerd, wat zijn mogelijke hinderpalen?

  1. Pijlsnel opvolgen

Toont een klant interesse voor uw pand? Dan schiet uw Agimobel-makelaar meteen in actie. Want we zijn een team van experts. Zo laten we geen kans onbenut om meteen in te pikken op belangstelling voor uw pand. We beantwoorden vragen van kandidaat-kopers, organiseren pandbezoeken en volgen de intenties van onze kopers gericht op.

  1. Uw pand in de markt zetten

We zetten uw onroerend goed met alle mogelijke middelen in the picture. En dat doen we niet alleen door een verkoopbord voor uw woning te plaatsen. Met ons arsenaal aan onlinecommunicatiemiddelen zoals mailings, advertenties, nieuwsbrieven en sociale media bereiken we sneller een groot publiek van potentiële kopers. Het toverwoord in al die campagnes? Herkenbaarheid.

  1. Nauwkeurig en proactief plannen

Onze eerste prioriteit: u maximaal ontzorgen. Daarom nemen we u zoveel mogelijk taken uit handen. Kandidaat-kopers rondleiden in uw pand, energie-audits opvragen, herstellingen en keuringen in goede banen leiden: we doen het met de glimlach. Zodat u niet wakker ligt van alle praktische beslommeringen. Dat doen wij wel.

  1. Een geslaagde verkoop onderhandelen en afsluiten

Uw ultieme einddoel? De geslaagde verkoop van uw pand. Maar voor u het glas heft, wachten er nog enkele hindernissen. Ook die schuift u glimlachend naar ons door. Krijgt de notaris alle documenten op tijd? Rondt die het verkoopdossier af zoals gepland? Zijn alle overdrachtsacties afgedekt? Het zijn maar enkele van de vragen op de afvinklijst van uw Agimobel-makelaar. Hij verliest nooit een fase tussen verkoopakkoord en afronding van de verkoopakte uit het oog. Zijn alle noodzakelijke stappen afgerond? Dan klinken we graag met u mee.

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner om uw vastgoed te verkopen? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner om uw vastgoed te verkopen?

Contacteer ons! x

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.