Hoe Agimobel uw pand verhuurt

Beslist u om uw eigendom te verhuren? Dan geeft u die verhuur graag in ervaren en betrouwbare handen. Uw Agimobel-makelaar is uw vertrouwenspersoon die actie onderneemt, problemen countert en voor uw pand een geschikte huurder zoekt.

Maar hoe gaat dat nu concreet in zijn werk?

  1. Markt doorgronden

Om voor uw pand snel en efficiënt een geschikte huurder te vinden, moeten we weten wat er leeft in Knokke en omgeving. Welke nieuwe panden zijn er beschikbaar? Hoe zit het met de evolutie van de huurprijzen? En welke locaties scoren goed – of minder goed?

Dankzij onze professionele marktkennis maken we een realistische en voordelige inschatting van de verhuurmogelijkheden van uw pand.

  1. Ons oor te luisteren leggen

Wilt u uw pand goed verhuren?  Dan is de juiste huurder aantrekken een must. Daarom investeert Agimobel in een professioneel netwerk van kandidaat-huurders, waarin we snel de ideale match voor uw vastgoed vinden. Hoe? Door écht naar hen te luisteren, hun wensen correct te interpreteren en te weten wat ze willen. 

Wie zijn ze, waar werken ze, welke middelen en inkomens kunnen ze besteden aan huur ?  We proberen zoveel mogelijk informatie te verzamelen om een correcte inschatting te kunnen maken.

  1. Pijlsnel opvolgen

Toont een klant interesse voor uw pand? Dan schiet uw Agimobel-makelaar meteen in actie. Want we zijn een team van experts. Zo laten we geen kans onbenut om meteen in te pikken op belangstelling voor uw pand. We beantwoorden vragen van kandidaat-huurders, organiseren pandbezoeken en volgen de intenties van onze huurders gericht op.

  1. Uw pand in de markt zetten

We zetten uw onroerend goed met alle mogelijke middelen in the picture. En dat doen we niet alleen door een verhuurbord voor uw woning te plaatsen. Met ons arsenaal aan onlinecommunicatiemiddelen zoals mailings, advertenties, nieuwsbrieven en sociale media bereiken we sneller een groot publiek van potentiële huurders. Het toverwoord in al die campagnes? Herkenbaarheid.

  1. Een geslaagde verhuur onderhandelen en afsluiten

Uw ultieme einddoel? Een geschikte huurder vinden zodat uw pand rendeert.

Van zodra er een akkoord is stellen wij de huurovereenkomst op.  Wij waken erover dat alle nodige documenten aanwezig zijn en alle administratieve formaliteiten correct worden afgehandeld.  Meteropname, huurwaarborg, registratie, plaatsbeschrijving…. Het zijn maar enkele van de vragen op de afvinklijst van uw Agimobel-makelaar. Hij verliest nooit een fase tussen verhuurakkoord en de intrede van uw huurder uit het oog. Zijn alle noodzakelijke stappen afgerond? Dan beklinken we graag de overeenkomst met u !

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner om uw vastgoed te verhuren ? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner om uw vastgoed te verhuren?

Contacteer ons! x

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.