Nieuwbouw kopen in Knokke-Heist

Met zijn variatie aan levendige en rustige plekjes, is Knokke-Heist een stad aan zee waar beleving centraal staat en die elke generatie kan bekoren. Je kan er de drukte van de winkelstraten opzoeken, wandelen langs de dijk of slenteren doorheen tal van kleine straatjes. Zowel voor gezinnen die willen genieten van hun tweede verblijf aan de kust als voor zakenmensen die op zoek zijn naar een rustige werkplek, zijn er diverse nieuwbouwappartementen te koop in Knokke-Heist.

 

Waarom kiezen voor nieuwbouw?

Een nieuwbouwappartement kopen, heeft enorm veel voordelen. Nieuwbouw is modern en voorzien van de laatste technologieën en meest recente afwerkingen. Daarnaast is de bouwkwaliteit hoger en als je beslist om het te verhuren, trek je meer potentiële huurders aan. 

Bovendien kan nieuwbouw ook fiscaal interessant zijn. Bij aankoop van een nieuwbouwappartement kan je in bepaalde omstandigheden genieten van een verlaagd btw tarief, waar je 6% btw, in plaats van 21%, betaalt op de constructiewaarde van het appartement. Voor meer informatie hieromtrent kan je terecht bij je makelaar of notaris.

 

Nieuwbouwappartement in Knokke

Sinds de start van de Covid-19 pandemie zien we dat steeds meer mensen kiezen voor een tweede verblijf in België. Ook in Knokke-Heist is de vraag groot. Reizen naar het buitenland is minder toegankelijk, zeker nu, maar ook qua telewerk is een tweede verblijf aan de kust eenvoudig. Een eigen appartement in Knokke-Heist biedt dus niet alleen aan gezinnen de mogelijkheid om even tot rust te komen aan de zee, ook voor zakenmensen is het een handige manier om eenvoudig een weekje aan de kust van "thuis" uit te werken.

Wie nog op zoek is naar een eigen plekje aan de Belgische kust, kan zeker eens ons nieuwbouwproject Montana bekijken. Deze nieuwbouwresidentie in Knokke huisvest in totaal 14 luxe appartementen. De residentie Montana bevindt zich evenwijdig aan de Zeedijk en is op wandelafstand van het Albertstrand, de winkelstraat en het gezellige Rubensplein. Normaal bruist het rond deze tijd van het jaar op het Rubensplein al van de energie. Zowel bewoners, bezoekers als tweede verblijvers komen er samen om te proeven van de gezellige sfeer en de gezonde zeelucht. Je kan er een heerlijke maaltijd nuttigen, genieten van het zicht op de zee of de bekende beelden van Franz West, beter bekend als de ‘Koppen’ of ‘Neuzen’, bewonderen.

Binnenkort brengen we jullie op de hoogte van nog meer aankomende nieuwbouwprojecten in Knokke-Heist.
Houd alvast onze website in de gaten.


Interesse of graag meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.