KAHA! Nieuws uit Knokke-Heist!

Op deze pagina inspireren we 2e verblijvers en vaste inwoners in Knokke-Heist met inhoudelijke artikelen over vastgoed, wooninrichting en vrije tijd. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates over vastgoed, wonen en vrije tijd in Knokke-Heist? Volg dan zeker KAHA! op Facebook of op Instagram.

blogPicture

Wat zijn de voordelen van een tweede verblijf in Knokke-Heist?

Er bestaan talloze redenen om te kiezen voor een tweede verblijf aan de kust. Ellen Maris kocht ondertussen al acht jaar geleden een tweede vestiging voor haar zaak. In een interview vertelt ze over haar liefde voor Knokke-Heist.

Lees meer

blogPicture

Agimobel lanceert met KAHA! een inspiratieplaats over Knokke-Heist

Knokke-Heist is een inspirerende badstad die veel te bieden heeft aan inwoners en tweedeverblijvers. Het vastgoedkantoor Agimobel wil de vele kennis, expertise, passie en tips rond vastgoed en wonen in Knokke-Heist voortaan delen met hen. Op Facebook en Instagram brengen ze interessante topics en op hun website gaan ze dieper in op inhoudelijke thema's rond vastgoed en wonen. De klemtoon ligt in eerste fase op Facebook en Instagram en op een veelheid van luchtige, interessante en inspirerende posts die een ruim publiek van inwoners en tweedeverblijvers in Knokke-Heist zal boeien.

Lees meer

blogPicture

Tweedeverblijvers verenigen zich in TWERES.

Het verbod aan tweedeverblijvers om tijdens de Corona-lockdown hun woning of appartement te betrekken heeft veel kwaad bloed gezet. Gouverneurs riepen op om 'ondergedoken' tweedeverblijvers te verklikken, er werden huiszoekingen uitgevoerd en sociale media werden gemobiliseerd om zogenaamde 'mollen' aan te geven. Uit deze kwaadheid en frustratie is in mei 2020 TWERES ontstaan, een groepering van Belgische tweedeverblijvers. Zij waren een van de pleitbezorgers van de juridische procedure die tegen de Belgische Staat werd opgezet met als resultaat dat het verbod snel werd afgevoerd.

Lees meer

blogPicture

Vastgoed verkopen in Knokke-Heist? Zo kies je een vastgoedkantoor.

Knokke-Heist is zonder twijfel uniek op de Belgische vastgoedmarkt. Zo is Knokke-Heist bijvoorbeeld de absolute Belgische koploper op vlak van transacties voor appartementen boven 1 miljoen euro. De regio is dan ook een referentie voor luxevastgoed. De regio heeft echter meer te bieden dan alleen topvastgoed. Knokke-Heist strekt zich immers uit van de badstad Heist tot en met het mondaine Zoute. Op deze as is een veelheid van vastgoed en vastgoedkernen te vinden. Er is in Knokke-Heist ook op zowat elke straathoek een vastgoedkantoor te vinden. Maar in wat onderscheiden die zich? En hoe maak je - als eigenaar en verkoper van vastgoed - de keuze voor het juiste immokantoor in Knokke-Heist? In dit artikel geven we antwoorden op beide vragen.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.